ΚΡΙΤΙΚΕΣ BLUE NOTE

ΚΡΙΤΙΚΕΣ BLUE NOTE

Εδώ και χρόνια δημιούργησαν σε απόσταση δέκα μόλις βήματα από την κεντρική παραλία της Καρδάμαινας στην Κω έναν δελεαστικό συνδυασμό χαλάρωσης και γεύσης από σπιτική κουζίνα, μέσα σε ένα δροσερό περιβάλλον από κυκλαδίτικο αλμυρίκι και λουλούδια που περιβάλλουν το χώρο τους.
Με θέα στον κάμπο και την παραλία της Καρδάμαινας η ημέρα σας μπορεί να ξεκινήσει με συνδυασμούς πρωινών δίπλα στην πισίνα ή στο μπαλκόνι σας. Το μεσημέρι σας προτείνουν να απολαύσετε την χαλάρωση και το μπάνιο σας διασκεδάζοντας στο μπάρ ή το εστιατόριο τους, δοκιμάζοντας σπιτικές πίτες και επιλεγμένα ψάρια και αστακούς μόνο από ντόπιους ψαράδες. Για το τέλος σας επιφυλάσσουν γλυκά κουταλιού, συνοδευόμενα με γιαούρτι ή παγωτό τα οποία θα κλείσουν γευστικά την ημέρα σας.

Το “Blue Note” είναι από τα πιο δημοφιλή Εστιατόρια της Κω και συγκεντρώνει πολλούς επισκέπτες που έρχονται εδώ για να απολαύσουν ήρεμες και ξεκούραστες διακοπές αλλά και ποικιλία γεύσεων και καλό φαγητό μαγειρεμένο με αγάπη και μεράκι. Όποια στιγμή βρεθείτε στη Κω, χειμώνα ή καλοκαίρι, σας περιμένουν για να απολαύσετε τη ζεστή φιλοξενία και το άψογο σέρβις στο όμορφο περιβάλλον που δημιούργησαν για εσάς.
Πηγή

Johnny G 10/10
Try the fresh prawns in garlic – absolutley fantastic – best I’ve ever had.
Add that to the Mushroom, bacon and tomoto in Balsamic Vinegar and you are in heaven.
Best wishes to Costas for a fine eatery 10/10.

Nikki B 10/10
We went here for breakfast nearly every morning of our 2 weeks in Kardamena, they do a mean fry up, perfect before a day on the beach. First class and excellent service!
Πηγή

Δεν υπάρχουν Σχόλια

You can be the first one to leave a comment.

Αφήστε μια απάντηση

Back to Top